Lediga tjänster

Bli en del av Otera koncernen!

Som anställd hos Otera blir du en del i ett spännande och växande bolag med stora möjligheter till vidare utveckling. Vi satsar på vår interna personal och många av oss som arbetar här har vuxit med bolaget under flera år. Söker du en prestigelös arbetsplats där din insats räknas? Välkommen till Otera!

Just nu söker vi projektledare och arbetsledare till vår avdelning Ledningsentreprenader (Luftledning och Kabel)

Projektledare

I rollen som projektledare kommer du ha ett helhetsansvar för projekten och genomför och leder dem på ett affärsmässigt och lönsamt sätt.                                           

Du har erfarenhet av projektledning av större byggprojekt gärna mot energisektorn. Som person är du noggrann, systematisk och är en erfaren projektledare som kan styra och leda projekten framåt. Du behöver ha god ekonomisk förståelse och du trivs med att göra affärer och skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du levererar i tid och med god kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsledare

Rollen som arbetsledare/entreprenadingenjör är en kombinerad tjänst där du dels leder, fördelar och planerar arbetet ute i fält. Dels stöttar projektledaren med inköp och dokumentation.                                                                                                            

Du har erfarenhet av arbetsledning av byggprojekt gärna mot energisektorn. Som person är du driven och självgående. Du har sinne för ordning och reda, ekonomi samt administration. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.                                   

Jobben finns främst i Stockholmsområdet men vi har även entreprenader ute i landet varför resor kan förekomma.

Våra största kunder är Svenska Kraftnät, Ellevio och Vattenfall.                                                                                                 

Välkommen med din ansökan per mail till lina.lindstrom@otera.se, Urval sker löpande

För frågor om tjänsterna kontakta Peter Jonsson 072-541 76 46 peter.jonsson@otera.se