Lediga tjänster

Bli en del av Otera koncernen!

Som anställd hos Otera blir du en del i ett spännande och växande bolag med stora möjligheter till vidare utveckling. Vi satsar på vår interna personal och många av oss som arbetar här har vuxit med bolaget under flera år. Söker du en prestigelös arbetsplats där din insats räknas? Välkommen till Otera!

Otera söker mekkonstruktör och projektledare för stationsprojekt

Om företaget
Otera utför entreprenader åt region och stamnätägare i Sverige. Affärsområde stationer utför stationsentreprenader från 10 kV till 400 kV inom energi, industri och infrastruktur. Idag har vi ca 150 medarbetare, vi finns på flera orter i Sverige.

Om jobbet

Som konstruktör eller projektledare hos oss bidrar du genom hela processen, från tidiga skeden till produktionsfas. I vår projektportfölj finns allt från stora projekt till mindre ramavtalsprojekt. Till kontoret i Västerås eller något av våra kontor i Stockholm söker vi mekkonstruktör och projektledare med vilja att medverka i våra komplexa projekt.

Vem är du?
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av mek-konstruktion eller projektledning inom elkraftentreprenader som vill fortsätta utvecklas genom våra spännande projekt. Du har erfarenhet från branschen antingen som beställare, konsult eller i utförandeledet. Hos oss får du möjlighet att växa med komplexa och utmanande projekt! Utbildningsmässigt är du gärna högskole- eller civilingenjör.

Som person ser vi att du är driven, engagerad, resultatinriktad och naturligtvis kundfokuserad.

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Är du intresserad av en kreativ miljö där vi samarbetar för att hitta den bästa lösningen?

Välkommen med din ansökan till lina.lindstrom@otera.se, vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan redan idag.

Frågor om tjänsterna besvaras av: Tommy Fröjd 070-279 37 14