1_mg_0734

Karriär

För oss är personalen det viktigaste vi har. Samtidigt som vi växer letar vi efter människor som vill utvecklas och arbeta tillsammans med oss i framtiden. Vi hoppas att du som är i början av din karriär efter högskole- eller universitetsstudier inom teknik söker dig till Otera. Vi vill givetvis också se att du med erfarenhet som söker efter nya utmaningar kontaktar oss.

Som anställd hos Otera erbjuds du spännande arbeten med kompetenta och erfarna kollegor oavsett teknikområde. För oss på Otera är det en självklarhet att varje individ ska utvecklas kontinuerligt och individuellt. Det som stärker dig som människa stärker givetvis också oss som konkurrenskraftigt företag. 

Otera är en välkänd aktör med världen som sitt arbetsfält och därmed finns mängder med möjligheter för dig. Vi satsar gärna på dig, men hos oss väljer du självklart själv utifrån ambition och livssituation. Du kan arbeta i Sverige, men också internationellt. Internutbildning, individuell utveckling, arbetsmiljö och prestigelös trivsel är viktiga faktorer hos oss. Många av våra medarbetare har varit lång tid i organisationen.

Vill du också bli en av oss, hör av dig till: hr@otera.se

Information till arbetssökande